Tar nye Nars Climax Mascara lashes til Peak of Perfection?

Wizarding wand? – eller ny mascara fra nars?
Dette er nars vi snakker om (fordi selv min glam granny forstår at nars har en ting for NaVeChily kalt sminke), jeg er helt sikker på at de nye nars climax mascaraen ble oppkalt etter den store “O”, men kan vi imidlertid late som François ble påvirket av Klymaxx tilfredsstillende i kvinnens rom?

Jeg kommer tilbake ekte snart …

Nå, etter at du er ferdig med å danse i stolen din til melodien (fordi du forstår at du føler det), vær så snill å tilfredsstille meg i kvinnensrommet, siden det er der du vil oppdage meg å bruke en ekstra lag av dette enkle -Til-lags mascara, siden den utvikler seg som Whoa!

ANNONSE

Nars climax mascara ($ 24)

Første timeglass forsiktighet; nå nars climax. Jeg liker virkelig dette mønsteret av fjærvekt, allsidig mascaras du kan uendelig lag uten clumping.

Tre strøk klimaks

Spiller ingen rolle om du legger til ett lag ett minutt etter det aller første jakken, en time eller fem. Du kan raskt legge til friske lag i løpet av midtmorgen, så vel som igjen etter lunsj, så vel som en gang igjen før du går ut for drinker etter jobb. Dine lashes ville fortsatt se bra ut.

Fra nars nettside …

“Ikke stopp. Fortsett. Nå ditt klimaks med eksplosivt volum. Spesielle ribbede børster tonn opp med pisket, svarte pigmenter for hardcore løft samt en softcore føler, alle med en fjærvekt touch. Dets lash våtkompleks går helt fra røtter til tips, samt tilbake igjen – for byggbar intensitet uten klumping eller smussing. bare metoden du liker det. ”

Detaljer

Klump-resistent

Flake-resistent

Smudge-resistent

Climax er som timeglass forsiktighet i sin affinitet for lag. Du kan virkelig stable den på, så vel som ikke føler at lashene dine bruker en tung dunjakke, så vel som de ikke føler seg humpete eller brutto.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Faktisk tror jeg at klimaks er litt mye bedre enn forsiktig når det gjelder å bygge volum, spesielt på røttene (det er helt obvs når jeg får så mye som et fjerde eller femte lag), så hvis du liker en tykkere lash-utseende, nå for klimaks.

Timeglass FORSIKTIG, slår imidlertid klimaks når det gjelder løft, lengde, samt å holde en krølle. Samlet tror jeg at lashes med forsiktighet ser mer dramatisk ut, så vel som du kan få større, lengre, lusher vipper med færre lag.

Ingredienser

Vann / aqua / eau, paraffin, glyceryl stearat, syntetisk bivoks, stearinsyre, butylenglykol, acacia senegummi, palmitinsyre, polybuten, oryza sativa (ris) kli voks, vp / eikosen-kopolymer, ozokeritt, aminometyl propanol, hydrogenert vegetabilsk olje , Stearylstearat, hydroksyetylcellulose, tropolon, fenoksyetanol, jernoksyder (CI 77499).

Likevel, det er ikke i det hele tatt å si at jeg tror at klimaks er en dårlig mascara. Det er ikke. Jeg tror det er ganske bra – enda mye bedre enn audacious, den siste nye mascaraen fra nars (den med de kule heklede børstene).

I dette kostnadsområdet … med mindre du bare bryr deg om lashvolum, tror jeg at du er mye bedre med timeglassforsiktig, spesielt hvis du ikke bruker Falsies, så vel som vil ha stor. Men la oss være ekte – hvis du skal betale mer enn $ 20 for en mascara, vil du mest sannsynlig ha alt – volum, lengde, krølle og drama. Med andre ord, Errrrrr-Thang!

ANNONSE

4 av 5 hjerter.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *