God til den aller siste dråpen: Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30 | PA +++

Stick-to-Itiveness. Det er det jeg ikke har når det gjelder mange klageprodukter.

OK, jeg prøver mange klageprodukter, ok!? Og det er sjeldent når jeg holder fast med en ting lenge nok til å fullføre det, men det er det jeg gjorde med denne solkremet av Murad. Det kalles Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30 | PA +++, og det bar meg gjennom helt forskjellige klima og årstider. Jeg begynte å ha på seg det om sommeren da vi hadde Hella 90-graders dager, så hadde det gjennom høsten og godt inn i vinteren.

ANNONSE

Og tilbake da det fortsatt var varmt her, brukte jeg mye tid utenfor – masse å gå og trene – og da jeg hadde på seg dette, ble det der det tilhørte. Det ville aldri, som … Du vet hvordan noen solkrem kommer inn i øynene og stikker når du begynner å svette? Ikke dette. Det forblir satt, og SPF ser sikkert ut til å ha jobbet, fordi jeg tanner lett – huden min plukker opp farge etter bare noen få minutter utenfor – men i år gjorde jeg ikke så mye som jeg normalt gjør.

Jeg skulle ønske det ikke var $ 60 for en 1,7-oz. rør, men i det minste var det i seks måneder, og det er med meg å bruke det hver dag. Det er bare en nydelig, pålitelig solkrem med UVA / UVB beskyttelse og antioksidanter som er ment å berolige stresset ut huden og hjelpe med fasthet og hyperpigmentering.

Jeg hadde ikke stor oppmerksomhet til de tingene mens jeg brukte det … Jeg kunne sannsynligvis ha sporet min fremgang ved å ta bilder av huden min hver dag, men jeg kan trygt si at hyperpigmentnasjonen på mine øvre kinn ikke har det har blitt verre.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Aktive ingredienser: Octinoxat 7,5%, homosalat 6,5%, oktisalat 5%, avobenzon 3%, oksybenzon 2%

Men jeg har ikke engang fått min favoritt ting om dette ennå – hvor raskt dette absorberer! Ingen klumping eller peeling av, og det lag som en mester med andre produkter, som min daglige fuktighetskrem og primer, og hva annet jeg bærer under eller på toppen av det.

Alt det og en svak, sjarmerende sitrus duft, også …

Jeg liker også at jeg kan ha på meg på nakken min uten å mumle om nakken min følelsen klebrig, det har ikke utløst noen breakouts, og det går ikke bak en av de funky hvite kuttene på huden min (det er heller ikke sjekket på dyr ).

Det fungerte bra for meg tilbake da min kombinationshud var mye mer fet enn tørr, og det fungerte fortsatt godt gjennom tidlig vinter etter at huden min ble mye tørrere.

Hvis du prøver å finne en fantastisk daglig fuktighetskrem med SPF for å ha på deg under sminke, og du har ikke noe imot å betale topp dollar for hudpleie, anbefaler jeg på det sterkeste Murad Essential-C Day Moisture Broad Spectrum SPF 30 | PA +++.

Elske denne ting.

Også, her er en video fra Murad som snakker mye mer om det …

ANNONSE

Så, hva var det siste appellproduktet du avsluttet til den siste dråpen? Var det et stykke sminke, eller var det en sjampo, lotion, håndkrem eller balsam? Jeg er nysgjerrig, gjorde du som jeg gjorde og slo det nesten tomme røret / flasken mot vasken for å komme seg ut hver. Siste. Miste?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *