Espresso og sjokolade, to budsjettvennlige vakre brune nyanser fra Revlon ColorStay Crème Eye Shadow Line

iført Revlon Colorstay Crème øyenskygger i sjokolade og espresso på lokkene mine og lash linjer.
Hvorfor er så mange vakre brune skygger oppkalt etter noe deilig, som espresso og sjokolade? Jeg ringer feil. Det er urettferdig.

For o.m.r. (Offisiell Makeup Record), du kan ikke spise denne espressoen eller denne sjokolade, to vakre mattbrune i Revlon Colorstay Crème Eye Shadow Line, men vurderer at de er på salg på mål ideell nå for $ 5,99 hver (regelmessig $ 7,99), Du kan bruke den ekstra endringen i lommen for å få en faktisk espresso eller noe sjokolade.

ANNONSE

Jente du vet at det er sant. Jeg går Buck Wild for Brown Eyeshadows (sannsynligvis mye mer enn gjennomsnittlig bjørn, men hva skal du gjøre?). Disse to kremer er på den kule tonede siden, og de er nyanser som du absolutt kan bruke, som hver dag hvis du er i naturlig utseende eller no-makeup sminke, som jeg er.

Sjokolade er en middels taupe-ish brun, og espresso er en gråaktig sjokoladebrun. Begge ser like deilig ut.

Jeg undersøkte noen av de glimrende kremskyggene fra denne linjen i fjor, og jeg elsker dem fordi de er som rene versjoner av Mac-malingspottene. De er langvarige, lett å blande, og de ser ikke tørre eller tunge på mine finfylte lokk.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Matteversjonene er like, jeg er glad for å rapportere.

Sjokolade og espresso

Jeg elsker kule brune som disse fordi jeg slags har en hetteplass situasjon. Min krone er ikke veldig dyp, men bruk av disse er generelt som å male skygger på lokk. De gjør øynene ser dypere ut enn de egentlig er.

Men selv om du ikke søker å skape illusjoner på lokkene dine, tror jeg fortsatt at disse er flotte for hverdagen, fordi de er rene. (Men vent! La meg forklare.)

Jeg har både sjokolade og espresso på lokkene mine og lavere lash linjer
Mange sminke elskere likestiller ren med sub-par kvalitet, og det er sant. Ofte er ren et kodeord for billig, men det er ikke alltid tilfelle. Noen rene skygger er veldig gode, og rene kremskygger er mindre arbeid å bruke, fordi du ikke trenger å oppstyr mens du blander og blåser ut de kantene. Du kan seriøst gjøre øyet sminke – penner, lokk, lashes og kanskje til og med liner hvis du er utrolig rask – om tre minutter med en eller to av disse skyggene.

Travle damer (og herrer), disse er for deg.

Jeg hadde på seg både espresso og sjokolade i går i 10 timer uten primer og så veldig lite fading. Det er bra.

ANNONSE

Jeg har tørre lokk, forresten, så hvis din er utrolig fet, kan du kanskje prep med primer først.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *