Modeller Own Lip Products: Noen raske tanker

må du gi disse designene egne leppeprodukter et stort kyss?
Hvis jeg kan foreslå noe å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din aller første opplevelse med designene Egne Makeup-merkevaren, som nylig har krysset dammen fra Storbritannia, så vel som tilbys nå på Ulta, ville det være å bli hos pulverprodukter (som øyeskygge så vel som highlighters), men å tro to ganger om kremer.

IMO, kremproduktene – den kremete øyepaletten, leppestiftene, leppepennen, flytende leppestift og leppeforsegler – kan utnytte en bitforbedring.

ANNONSE

De er rimelige, noe som er en ting de har for dem. Kremproduktene alle variasjoner fra $ 6,99 til $ 8,99 hver, noe som indikerer mye mer penger for katter! Men for meg har den største hindringen med noen av leppproduktene vært deres smak og duft. Mange av designene egne leppeprodukter jeg har prøvd, har en cloying kunstig brun sukker / plast duft som gjør magen min samt bringer tilbake minner fra Old-School Nyx Lippies.

Uansett, jeg blir vanligvis ikke opptatt av nøyaktig hvordan produkter smaker så vel som lukt, men hvis noe lukter som plast eller falsk sukker, kan jeg bare ikke henge (også leppefinalen lip sealer har ikke en smak eller duft, men flytende leppestift lukter som sterk peppermynte tannkrem til meg).

Jumbo Stick Matte Lipstick i Titan Tearebær
Selv utover det, skjønt, alle kremprodukter jeg har prøvd, har forlatt meg som ønsker mer. Som Jumbo Stick Matte leppestift i Titan Teaberry ($ 6,99 samt tilbys i fem andre nyanser). Det er glatt, pigmentert, så vel som jeg tror det er nydelig i bilder, men formelen er så tørking så vel som ubehagelig.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Lix matt flytende leppestift i eukalyptus rosa

Og så er det LIX Matte flytende leppestift i eukalyptusrosa ($ 7,99 samt tilbys i fem andre nyanser). Den lette mousse-y-strukturen er kjempebra så vel som uvanlig, men for livet av meg kan jeg ikke få det til å påføre jevnt på meg. Det ser alltid ujevn!

LuxyStick Lipstick i Velvet Whisper
LuxyStick Lipstick Velvet i Deep Berry
Når det gjelder LuxyStick Lipstick Velvets ($ 8,99, så vel som tilbys i seks nyanser), fanger den rosa skyggen, hviske, fanger hver eneste leppeflake. Oddly, den mørke bærskyggen, dyp bær, gjør ikke, men det vandrer utenfor min naturlige leppelinje.

Å, så vel som jente, lip tetningsmiddel? Jeg virkelig ønsket leppefinalen lip sealer ($ 8,99) for å fungere bra for meg siden jeg ikke har noe som det i min samling. Det er en tynn væske som du rengjør direkte på toppen av leppestift for å låse den ned i flere timer.

Kul i teorien, ikke sant?

Vel, jeg hadde knapt den på i 30 sekunder før jeg måtte ta den av, siden det stakk leppene mine! – I tillegg til at jeg ikke snakker om den behagelige typen tingle, får du fra lip-plumpingprodukter. Nei, det føltes som varme pinner så vel som nåler.

ANNONSE

Så ja. Jeg tror jeg skal styre av designene egne leppeprodukter for nå, så vel som å bli med de bodyious knapt der kombinasjonen, så vel som highlighters.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *