Lørdag surfing, 13. april 2019

God morgen, venn! Jeg håper du har det bra på denne vakre caturday. Kort og søt lørdag surfing i dag (og for squeamish, absolutt ingen omtale av poop … annet enn denne setningen) fordi det er solfylt? Her Høyre Meow, og jeg trenger å få litt vitamin D.

Det er absolutt nødvendig for meg å fungere ordentlig – allergier være forbannet! Jeg er litt sniffly, men du vet hva? Solen er ute, så moro-bunen kommer også ut.

ANNONSE

Um … Nei, mine boller henger ikke ut. ? Men håret mitt er!

Nå for din ukentlige dose av lesing …

Det beste jeg leser hele uken: dette stykket på hvordan katter får sminke gjort for filmer. Brace deg selv, men prosessen innebærer vanligvis kattunger nibbling på mat og godbiter, drikkevann og bruker søppelboksen mens du får sminke på!

Først var det K-skjønnhet. Så j-skjønnhet. Så hva er den neste store tingen? G-skjønnhet, selvfølgelig, ifølge New York Times.

Den enkle handlingen med å vaske ansiktet ditt kan være så, så kraftig.

Sephoras nye hudpleie linje er i butikker nå, og alt er $ 20 eller mindre.

Folk får nå Botox på hodet for å redusere svette, slik at blowouts varer lenger. På den ene siden er jeg som, “OK, jeg gir deg poeng for kreativitet!” Men på den annen side, jeg er som, “Du vet at du kan spare penger for pensjon, ikke sant?”

Forskere begynner bare å untangle (haha) mysteriet om manen og hvordan forskjellige typer hår kom til å være.

Dette er de bestselgende OPI nyanser av all tid (alt du kan * fortsatt * kjøpe). Har du noen av dem i samlingen din?

En dermatologs hele rutine

Merk deg selv: Prøv en av disse lave boller for å unngå spontant hakke håret mitt i midten av natten.

Endre livet mitt, hvorfor ikke?!

Jeg elsker hvordan denne barnet danser mens hun spiller.

ANNONSE

Jeg håper været er fint, og du gjør noe morsomt i dag. Hvis du er på vei utenfor, ikke glem solkremet ditt!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *