Lørdag surfing, 30. desember 2017

Dette er min backup briller. De er av Bebe og 10 år gammel.
Ok, så vet du hvordan jeg har snakket om å ha lyst til å få nye brillerammer for, omtrent for alltid?

Jeg fortsetter å sette det av fordi jeg har den vanskeligste tiden som forplikter deg til sofaer og tilsynelatende, brilleglassrammer, men ting eskalert denne uken på grunn av hendelser utenfor min kontroll (jeg mistet brillene mine), så jeg må få et nytt par i dag.

ANNONSE

Jeg mener, jeg har et sikkerhetskopieringspar i huset, men de er for sterke og gir meg hodepine hvis jeg bærer dem mye mer enn 10 minutter, så jeg er på vei til optometristen snart.

Jeg sjekket Costco, men alt hadde så mye bling på den. Noen foreslo at jeg sjekker Kaiser, hvor vi har vår forsikring, for mindre bling-y briller, så det er der jeg går.

Jeg blikket rundt deres nettsted og så noen søte Kate spade rammer, som jeg håper jeg kan prøve på i dag.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Så, det er noe, ikke sant? Jeg vil endelig ha nye briller. Nye briller, nyttår!

Om det, kan du tro det? Det er allerede 2018? Wow, jeg ble bare vant til å skrive 2017 på sjekkene mine …

Gjør du noe i morgen kveld? Babyen og jeg fortsatt gjenoppretter fra våre forkjølelser, så jeg er lobbyvirksomhet og El Hub for oss å få kinesisk takeaway og nyte cheesy bevegelsesbilder hjemme. Det høres best ut for meg. Jeg vil være koselig, komfortabel og fylt når den blir 2018.

Jeg er litt ekstatisk om å se Mariah Carey, prøv igjen på nyttårsaften. Husk at hele debacle i fjor? Du kjenner meg, jeg er lag MC, så jeg håper hun banker den ut av parken.

I andre nyheter gjorde jeg mye å lese denne uken. Jeg avsluttet en roman kalt den onde byen av Beatriz Williams (det var ok … en rask lesning), og jeg har nettopp startet et mord mysterium kalt den beste fremmede av Megan Miranda.

Det tar meg en stund å komme inn i. Jeg er syv kapitler i og … vel, jeg håper det plukker opp snart.

Leser du noe bra? Her er noen artikler som fanget mitt øye denne uken …

Jeg har brukt de siste 48 timene binge-lesing Tophcam, en blogg som vanligvis dekker hudpleie, men også av og til dykker i sminke. Forfatteren, Chris, er en høyskole student som også har jobbet i klageindustrien, og han gjør lang, dybdegående vurderinger. Jeg setter stor pris på hans dybdehåndbok til vitamin C og elsker hans rene, sofistikerte produktfotografering. Jeg er visuelt inspirert.

Hvis du har fått noen sminke fra Claire for deg selv eller andre, er det en sjanse disse produktene kan bestå av asbest (!)

Enda en annen grunn til å unngå kosmetikk testere: du kan ende opp med fecal materiale? på ansiktet ditt.

Denne treårige pjorden blander seg skyggen 100 ganger bedre enn jeg gjorde da jeg var i videregående skole.

Har du hatt det lyse på Netflix ennå? Det er litt en merkelig premiss … som Dungeons & Dragons møter Southland. Will Smith spiller en politimann i dag, alternativ universet L.A. Alt i deres verden er ganske mye det samme som vår, bortsett fra de magiske skapningene overalt. Det er feer, Elver, Orcs, og jeg så en drage? flyr i bakgrunnen i en scene. Det er som LOTR opp i blandingen. Jeg likte det. Selv om du egentlig ikke er i den slags ting, nyt det for sminke. Det er så mye intrikat, komplisert utseende som jeg legit antyder Orcs og Elver var blant oss … Men kan noen fortelle meg hvorfor navnene på sminkeartistene ble utelatt fra studiepoengene?

Jeg har ikke sett det nye Blade Runner Motion-bildet ennå, fordi hvorfor du må redesign noe som ikke trenger å bli redone? Uansett, jeg er fortsatt crabby om det, men etter å ha lest denne historien om sminkeartister som tjente filmen, vil jeg ganske enkelt se den. På en måte.

Hvordan Lil ‘Kims penger Nails avsluttet på Museum of Modern Art

De 11 mange populære appellprodukter på målet i 2017

Ikke mye mer selvtillit, og muligens ikke mye mer mørk eller fargerik neglelakk for Meghan Markle når hun gifter seg i den kongelige familien … Ouch. Neglelakk er en bummer, dude!

ANNONSE

Almost another year in the books, my friend. Let’s make these last two days of 2017 good ones.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *