Noir av antonym kosmetikk vannbestandig øye blyant holder seg raskt mot Chanel 88 noir intens

langvarig, smudgy så vel som glatt.
Eureka! Oppdaget en mer legendarisk liner for tightlining, så vel som det er nesten – nesten – som legendarisk som Chanel 88 Noir intens.

Oh, så vel som det koster 40% mindre ($ 19 vs $ 33).

ANNONSE

Det er $ 19 antonym kosmetikk noir vannbestandig øye blyant, så vel som den eneste grunnen til at jeg ikke helt kan slå ryggen min på chanel 88 noir intense er siden jeg fortsatt liker 88s skinny twist-up tips. Jeg tror det er mye bedre å komme seg ned der mellom lash-røttene enn antonyms tips, men det er mulig så lenge jeg holder tipset skarpt.

Det er coo ‘.

Når håret ditt er cray, men du bare går med det uansett … Jeg bruker noir av antonym på vannlinjene mine, så vel som øvre lash linjer, btw.
Heldigvis inkluderer blyanten sin egen skarpere, som er praktisk for det.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Noir av antonym er matt, vanntett og svart – den svarte svarte – så det er ingen blå, grå eller miljøvennlig i den. Jeg tror det er omtrent like mørkt som Chanel 88 Noir Intense. Når det er presset opp på foten av mine lashes på vannlinjen min, ser min lash seng tett så vel som super tykk, som jeg er sportslig mange flere lashes jeg egentlig er.

Det er også langvarig på vannlinjene. Jeg får en stor åtte timer uten noen form for fading … etter at det setter. * Etter at det setter * er nøkkelen her, skjønt, siden det tar en stund å helt stille.

Så det slags sett i to faser også. Det tar 2-3 minutter for det å først tørke (i hvilken tid det er mykt, så vel som smudgy som et Mac Eye Kohl, så du har tid til å spille), så vel som en 20 minutter eller så for det å være helt tørr ned. I utgangspunktet, når jeg bruker det på vannlinjen, får jeg litt overføring på min nedre lashlinje i ca 20 minutter, men jeg rengjør det bare med en Q-tips.

Men da det 20 minutter er over, vil dette ikke bevege seg lenger. I DET HELE TATT.

Jeg har også brukt det til å røre mine bare øvre lash linjer, så vel som så lenge jeg gir det tid til å sette, kryper det ikke i min krone.

ANNONSE

Hvis svart ikke er noe, er det også tilgjengelig i brunt (som jeg til slutt skal prøve en dag, siden jeg så som denne blyanten så mye). Du kan oppdage det på Sephora, så vel som online.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *