14 dager med ravishing rød! – Dag 8: Brannmotor Røde lepper med Mac Fashion Legacy

Er du klar i 14 dager med ravtende rødt? Hold deg oppdatert som vi utforsker Ravishing Red? leppestifter, lip liners og glans hver dag på vei til? Valentins.

Du vet … Noen dager har du bare en brannmotor? rød på leppene dine. En blazingly dristig, ikke-spørsmål-spurte rødt som ikke pussyfoot rundt – en rød som ikke er en beige rød, eller en rosa rød. Det er ikke en korall eller brun. Det er bare egentlig, virkelig, veldig rødt.

Mac Fashion Legacy retro matt flytende lipcolour ($ 21, og en av 28 nyanser) er den slags rødt.

ANNONSE

Retro matt flytende lipcolours har en mousse-y konsistens, og de er tykkere enn mange andre flytende leppestifter. De er også gode for lange arbeidsdager, etterarbeidsparter, bryllup, proms og andre store hendelser fordi du ikke trenger å retusjere dem hvert 15. minutt. I utgangspunktet varer de lenge (det er en av fordelene i en flytende leppestift), og du kan bruke dem uten en leppeblyant.

Mote Legacy er en av mine “gå ut” røde fordi det er lyst og ugjennomsiktig og festlig og ?? moro. Og det går bra med noe, spesielt svart vinget liner og lange lashes (inkludert Falsies, hvis du kan sette dem på uten å stikke øye ut … som jeg nesten gjorde en gang, OMG!).

ANNONSE

Forresten, hvis du er i humør for noe disco, ser det også utrolig under et lag skinnende, klart glans.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *