Mac Makeup Prepared Skin

Mac har en ny samling av re-promotert primere knyttet til tellere denne uken (tilgjengelig på Mac-nettstedet nå).
Nei, jeg er ikke sint om det! Macs mest nåværende innføring av sminkeprimere er … overraskende, alt om primer, så vel som ja, det er en av disse utgivelsene som består av re-promotert ting (samme produkter, nye bokser).

Selvfølgelig vil det være den normale hemming, så vel som å ha om dette, men vurderer at nesten alle produktene i sminke forberedt hud er ting jeg har brukt så vel som likte i årevis, jeg gjentar: Jeg er ikke sint om den. Det er ting i denne utgivelsen som burde ha ekstra oppmerksomhet.

ANNONSE

Også, jeg er bevisst at det er peeps tilgjengelig i sminke land som ikke ser poenget med primere. Jeg kan sette pris på at … det er gode tilbud på sminke “må-haves” som jeg oppdager absolutt unødvendig, men jeg føler ikke den metoden om primere. Jeg liker dem. Jeg tror de gjør en betydelig forskjell når det gjelder slitasje tid, så vel som nøyaktig hvor glatt huden min ser ut (spesielt i bilder) når jeg bruker dem.

Og jeg er en virkelig stor fan av avtale med primere, siden Oh, Hai, Pores.

Mac Prep + Prime Fix + ($ 27)

Spørsmål: Nøyaktig hvordan mange flasker av denne innstillingen spray har jeg utnyttet gjennom årene? A: så mange. Jeg tar selv en reise-størrelse en med meg når jeg reiser.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Fix + er den aller første, så vel som det siste jeg bruker når jeg bruker sminke. Så snart jeg setter meg ned, spritter jeg noen få sprayer rundt min avtale med – PSST, PSST! Lysetåken fukter huden min, så vel som demper det, får det forberedt på hva annet jeg legger på (lotion, primer, whatevs). Det hjelper de neste produktene jeg bruker ta med mye bedre enn de gjør når huden min er tørr.

Så, dessuten er det så vel som gjort, jeg sprayer Fix + igjen på slutten av min rigmarole da jeg overflater min siste blanding, normalt ideell etter pulverprodukter. Jeg gjør det for å låse uansett, så vel som ta kanten av hvilken som helst type pulveraktig ness.

JEG ? Fikse +! Det er ride-eller-dø for meg.

Strobe Cream i PinkLite ($ 34)

Også en betydelig fan av strobe krem. Jeg bærer den på bare hud for no-makeup sminke dager, eller jeg blander det i Mac Studio Repair Foundation, som ikke er noe mer magisk. Hvis du vil sette den med pulver, foreslår jeg mineraliserende skinfinish naturlig pulver, som er den aller beste avtalen med pulver i Mac-linjen imo.

Det er noen forskjellige strobe krem ​​nyanser, men den eneste jeg virkelig bruker er pinklite – den opprinnelige strobe kremfargen. Det er en pearly rosa som ser bra ut på alle.

Prep + Prime Natural Gleam ($ 42)

En annen undervurdert primer jeg elsker. Mac har to versjoner av det – gult så vel som rosa – så vel som selv om jeg har brukt begge … Jeg kan virkelig ikke fortelle forskjellen mellom dem på huden min fra en armlengde unna.

Jeg mener, hvis jeg virkelig står opp der med et forstørrelsespeil, sikkert, kan jeg se små rosa biter av glans i den rosa, men de er begge fab. En pumpe fukter min kombinasjonshud, så vel som glatter ut porene mine nok til å være merkbar.

Fancy emballasje
FYI, naturlig glans reduserer ikke porene som aggressivt som UD optisk illusjon eller omfatter for alltid sin primer (den i det grårøret). Jeg tror på det som mye mer av et daglig titt, så hvis du liker naturlig hud så mye som jeg gjør, kan det være en stor i form for deg.

Mineraliser timecheck lotion ($ 32)

Denne lette primeren glatter porene i høyere grad enn naturlig utstråling, så vel som det likevel mattes ned huden for å skjule glans. Jeg liker å utnytte det på områder som jeg ikke vil være utrolig DEWY, som sentrum av pannen min.

Rask action øye krem ​​($ 32)

En oldie men goodie for å utjevne ditt under-øyeområde før concealer. Jeg liker også å blande den i flytende confalers til ren dem ut for et mye mer naturlig utseende.

Prep + Prime Lip ($ 18.50)

Dette er det eneste produktet i samlingen som jeg bare er “Meh” om … Det er som en elegant, fjern leppebalsam.

On-the-Go Prep Set ($ 35)

Forresten, det er også en bedårende bitbegrenset utgaveforsøk i samlingen for $ 35 med mange Mac-primingprodukter, så hvis du er ny i verden av Mac-primere, ville det være en god metode å gå.

En siste ting…

Spør meg om hva som helst! Hvis det er noe annet du vil forstå om noen form for disse produktene, gi meg beskjed. Etter mange år med å bruke dem forstår jeg dem ganske bra.

ANNONSE

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

P.S. glad hump dag. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *